1/2 menší hlávky kapusty cca 1/4 kostky hovězího bujonu sůl pepř lžička dětské krupičky 1 celé vejce voda
Hlávku kapusty jemně nakrouháme, dáme do hrnce, mírně osolíme a opepříme, přidáme kousek bujonové kostky, zalijeme vodou a dáme vařit. Cca po 15ti minutách vaření přidáme lžičku dětské krupičky, kterou v hrnci rozšleháme vidličkou a necháme chvilku povařit. Poté vklepneme vajíčko (máme-li zbylé bílky, můžeme je přidat), které rovněž rozšleháme vidličkou. Chviličku ještě povaříme a můžeme podávat. Dobrou chuť.
Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se
týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude
jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně...
zobrazit článek